Nomination Italy- Miesten/Unisex, Instinct rannekoru. USEITA VÄREJÄ!

Nomination Italy- Miesten/Unisex, Instinct rannekoru. USEITA VÄREJÄ!
Nomination Italy- Miesten/Unisex, Instinct rannekoru. USEITA VÄREJÄ! Nomination Italy- Miesten/Unisex, Instinct rannekoru. USEITA VÄREJÄ! Nomination Italy- Miesten/Unisex, Instinct rannekoru. USEITA VÄREJÄ!

nomination italy koru rannekoru teräs teräskoru ranneke unisex lahja näyttävä allegiavapaa onyx

Tuotetta rajoitettu erä.
29,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8033497511461, 8033497511485, 8033497511492

Nomination irtopalat

 

Nomination Italy- Nomination- Miesten/Unisex, Instinct rannekoru. USEITA VÄREJÄ!

Nomination Italy- suunnannäyttäjä rannekkeet ovat luoneet on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen sinulle. Muotoillun ruostumattomasta teräksestä hopeaa, värillinen PVD päättyy, kuutio zirkonia tai Swarovski zirkonia voit määrittää ulkoasua. Jossa muotoilu ja tyylikkyys anna inscripted plakin lähettää viestin maailmalle. Luotu Smarty linkkien, voit lisätä Smarty hurmaa tehdä yksittäisiä teille.

Yksityiskohdat

Nomination Instinct on uusi keväällä 2022 lanseerattu korumallisto miehille. Tämä näyttävä mallisto tarjoaa laajan valikoiman ruostumattomasta 316L -kirurginteräksestä valmistettuja miesten rannekoruja, joita koristaa useat erilaiset kivet. Hopeanväriset teräskorut on helppo yhdistää olemassaoleviin asusteisiin, ja luoda juuri itselle sopivan kokonaisuuden. Tämä Nomination Instinct rannekoru sodaliitti 027920/034 on koristeltu sinisin sodaliitein, ja rannekorun pituus on säädettävissä 18,5-20,5 cm välille. Italialaiset Nomination Italy- korut ovat ajaton valinta asusteeksi ja ne toimitetaan aina alkuperäisessä rasiassa!

Arvostelut 0 arvostelua