Nomination Italy- Glitter, rannekoru. USEITA VÄREJÄ!

Nomination
Nomination Italy- Glitter, rannekoru. USEITA VÄREJÄ!
Nomination Italy- Glitter, rannekoru. USEITA VÄREJÄ!  Nomination Italy- Glitter, rannekoru. USEITA VÄREJÄ!  Nomination Italy- Glitter, rannekoru. USEITA VÄREJÄ!

nomination italy koru rannekoru naiselle glitter venyvä koru swarovski teräs teräskoru

Tuotetta rajoitettu erä.
59,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8033497512925, 8033497512932, 8033497512918

Nomination- Glitter, Rannekoru


Naisten rannekoru Nomination Italy Extension Glitter. Joustava rannekoru ruostumattomasta teräksestä, koristeltu löysillä, kiiltävillä mustilla kristalleilla. Kivet korostavat rannekorun ainutlaatuisuutta ja lisäävät säteilevää ja ilmeikäs luonnetta koostumukseen. Rannekoru on tarkoitettu naisille, jotka etsivät alkuperäisiä koruja, joiden ansiosta he voivat loistaa joka päivä, mutta myös niille, jotka etsivät hurmaavaa ja ylellistä aksenttia iltaasuun. Täydellinen lahja naistenpäiväksi, äitienpäiväksi, ystävänpäiväksi, syntymä- ja nimipäiväksi.

Yhdistä rannekoru muihin NOMINATION ITALY -tuotteisiinja luo oma ainutlaatuinen settisi!

Joustava rannekoru 316L ruostumattomasta teräksestä, koristeltu hopeakiteillä.Pituus: 19 cmLeveys: 1,1 cm

Valmistettu Italiassa.


Nomination on maailman johtava kultaisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen korujen valmistukseen erikoistunut yritys, joka juontaa juurensa vuoteen 1987, jolloin Composable-malliston ensimmäinen rannekoru suunniteltiin. Se sisältää sarjan jaloja, vaihdettavia elementtejä, joiden ansiosta korujen sovittaminen henkilökohtaisten mieltymysten mukaan on helpompaa kuin koskaan! Personointimahdollisuus luo ihanteelliset olosuhteet makusi ja temperamenttisi ilmaisemiseen.

Nomination-brändin erikoisuus on naisten ja miesten korujen valmistus käsityötekniikoilla ja laadukkaimpia materiaaleja käyttäen. Ruostumaton teräs yhdistettynä 18 karaatin kultaan, kuutioon zirkoniumoksidiin, jalokiviin, puolijalokiveihin tai luonnontimantteihin on pieni taideteos.Nimitys brändiksi liittyy alkuperäiseen muotoiluun, innovatiivisiin ratkaisuihin ja tuotteiden korkeaan laatuun.

verkkokorukauppamme on merkin valtuutettu jakelija. Kaikilla myymälästämme ostetuilla naisten ja miesten Nomination kelloilla ja koruilla on 2 vuoden takuu ja ne on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen.


Swarovski Glitter rannerengas on ainutlaatuinen muotoilu. Rannekoru on venytettävissä koristeellisella plakalla, joka on peitetty värillisellä Swarovski-kiteellä. Muotoiltu ruostumattomasta teräksestä swarovski kristallilla.


Nomination Italy syntyi vuonna 1987, jolloin Paolo Gensini loi modulaarisen charmiksen rannekkeen, joka onvalmistettu vaihdettavistä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista linkkeistä, jotka on koristeltu kirjaimella 18k kultaa. Hänen keksinään oli jännittävän uuden koru-seikkailun alku, joka houkutteli kansainvälisten supertähtien ja kultaseppien mielikuvitusta ympäri maailmaa. Composable-sarjan avulla voit valita henkilökohtaisen ja arvokkaan keinon juhlia elämääsi ja muita tulevia hetkiä. Nomination korut ja charmitvalmistetaan Italiassa rakkaudella ja intohimolla. Osta Nomination Composable -kokoelma tänään!


Arvostelut 0 arvostelua