BALMUIR- Sisilian keittiöpyyhe. Mink

BALMUIR- Sisilian keittiöpyyhe. Mink
BALMUIR- Sisilian keittiöpyyhe. Mink BALMUIR- Sisilian keittiöpyyhe. Mink BALMUIR- Sisilian keittiöpyyhe. Mink

balmuir keittiö keittiöpyyhe pellava lahja lahjatuotteita yrityslahja sisustus lifestyle brändi kotimainen

Tuotetta rajoitettu erä.
20,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

BALMUIR- Sisilian keittiöpyyhe

Sisilian keittiöpyyhkeet on valmistettu Euroopan hienoimmasta, pestystä 100 % pellavasta. Piristä keittiötäsi tällä tyylikkäällä ja laadukkaalla pellavapyyhkeellä. Sisilian keittiöpyyhe on myös arvokas lahja.

Lisää tietoaSKU161001445VäriMinkKoko50x70 cmTuotteen hoitoKonepesu 40°C. Pese tummat ja vaaleat värit erikseen. Pese erillään muista materiaaleista.valmistusmaaLiettuaMateriaali100 % pesty pellava, valmistettu Euroopassa

Pellavatuotteiden hoito-ohjeet

Pellava on ekologinen, pitkäkestoinen ja vahva luonnonkuitu, joka pehmenee käytössä. Pellava sopii täydellisesti sekä talvella että kesällä, sillä se tuntuu viileältä lämpiminä öinä ja mukavan lämpimältä kylmemmällä säällä.

Pellavatuote on helppohoitoinen ja pehmenee jokaisen pesun jälkeen. Liinavaatteet tulee pestä pesuohjeiden mukaan ja muotoilla kosteana.

Pesuohjeet:

  • Käännä tuote nurinpäin. Pese pellavatuotteet runsaassa vedessä pienellä määrällä neutraalia pesuainetta.

  • Pellavatuotteet pysyvät sileämpänä, kun pesukone on puoliksi täynnä. Suuri vesimäärä ja kevyt linkous vähentävät rypistymistä. Pese tummat ja vaaleat värit erikseen.

  • Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja nyppyyntyminen on yleinen sivuvaikutus, kun käytät ja pesemme pellavaa varsinkin ensimmäistä kertaa. Tästä syystä on hyvä tarkistaa ja puhdistaa pesukoneesi nukkasuodatin ensimmäisten pesujen jälkeen.

Kuivausohjeet:

  • Muotoile uudelleen tuotteen ollessa kostea.

  • Kuivaa tasaisesti, suojassa suoralta auringonvalolta.

  • Pellavatuotteet eivät vaadi silitystä. Pellava kestää kuitenkin kuumia silityslämpötiloja ja on helpointa silittää kosteana.

  • Voit höyryttää pinnan varovasti matalassa lämpötilassa, mutta vältä tuotteen koskettamista suoraan silitysraudalla.


Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet