GANT- Rhode Islant, naisten/unisex kello

GANT
GANT- Rhode Islant, naisten/unisex kello
GANT- Rhode Islant, naisten/unisex kello

gant kello rannekello metallihihna nikkelivapaa tyylikäs laadukas ajaton kello naisten kello

Tuotetta rajoitettu erä.
179,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7333240007298

GANT

Tyylikäs ja ohut naisten rannekello Gantilta. Kello tyylikkäissä ajattomissa väreissä uudistaa ja piristää lookiasi ja kerää katseita tällä sesongilla!


ERITTELY

Kellon tyyppiNaisten kelloTilan koko21-25 mmKellotaulun väriValkoinenMateriaali lasiMineraaliTapauksen aineistoRuostumaton teräsKotelon väriHopeaRannekorun materiaaliRuostumaton teräsRannekorun väriHopeaVesisuoja3 pankkiautomaattia / 30 mKellokoneistoKvartsi (akku)Pesän koko24 mm

  • Mukana kellovakuutus ja 2 vuoden takuu
  • Kello toimitetaan alkuperäisessä kotelossa
  • Ilmainen toimitus
  • Valtuutettu jälleenmyyjäKaikille Gant-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön. 


Arvostelut 0 arvostelua