Selfie- tattoo pieni

Selfie- tattoo pieni
Selfie- tattoo pieni

silver bar selfie tattoo koru ajaton kaunis bling lahja juhla

Tuotetta rajoitettu erä.
7,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8859217800123

Selfie-Tattoo

Kevään ja kesän ehdoton trendituote!

Selfie-Tattoo tuo kesä fiilksen iholle ja mielelle. Väliaikaiset korutatuoinnit, ihokorut tai kulta- ja hopeasiirtokuvat. Rakkaalla on niin monta nimeä. Kevään ja kesän kuumin ja hauskin uutuus. Selfie-Tattoon on vedenpitävä ja täysin turvallinen iholle. Kestävät menossa mukana 4-6 päivää tai jopa enemmän. Voit mennä rannalle, salille tai bilettämään. Selfie-Tattoon kanssa olet juhlien huomion keskipiste. Paketin tarjoamat mallit antavat lukemattomia mahdollisuuksia ihosi koristeluun turvallisesti ja näyttävästi.

Selfie-Tattoo malliston siirtokuvat, ihokorut ovat hauskoja, turvallisia ja kauniita, jotka tuovat kiiltoa ja kimallusta ihollesi niin arkeen kuin juhlaan. Ne sopivat täydellisesti rannalle, bileisiin tai mihin tahansa tilaisuuteen johon haluat enemmän säihkettä. mallistossamme on 12 pienepää arkkia ja 12 suurempaa arkkia joten kuvia riittää joka lähtöön.


Turvallisuus Selfie-tattoo ainesosat on testattu EU normien mukaan. Tuotteet ovat turvalliset kaikille ihotyypeille. Erittäin herkälle tai allergiselle iholle niitä emme kuitenkaan suosittele. 

Väliaikaisen Selfie-Tattoo tatuoinnin käyttöohje

1. Leikkaa mieleisesi Selfie-Tattoo ja poista läpinäkyvä kalvo.

2. Aseta Selfie-Tattoo kuva alaspäin puhtaalle ja kuivalle iholle.

3. Kostuta Selfie-Tattoo märällä esim. pumpulipallolla tai sienellä.

4. Paina Selfie-Tattoota 20 sekunnin ajan ja kuori paperi päältä pois varovasti.

5. Selfie-Tattoo kestää kaikkialla ihollasi 4&ndash 6 vuorokautta, lukuunottamatta kämmenillä, kyynärpäillä tai kohdilla jotka taittuvat.

6. Voit urheilla, kylpeä, uida tai käydä suihkussa Selfie-Tattoon kanssa.

7. Poistaaksesi Selfie-Taattoon ennenaikaisesti, laita esimerkiksi vauvaöljyä kuvan päälle ja pyyhi paperilla kuva pois iholtasi.

Tuote ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Selfie-tattoo ainesosat on testattu EU normien mukaan. Tuotteet ovat turvalliset kaikille ihotyypeille. Erittäin herkälle tai allergiselle iholle niitä emme kuitenkaan suosittele.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet