GUESS- Gents Earings, korvakorut. Teräs

GUESS
GUESS- Gents Earings, korvakorut. Teräs
GUESS- Gents Earings, korvakorut. Teräs

guess koru korvakorut teräs teräskoru pukukoru nikkelivapaa signature lahja

Tuotetta rajoitettu erä.
39,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7617076002116


Miesten ruostumattomasta teräksestä valmistetut GUESS-korvakorut.

GUESS- korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pussukassa.


 • Guess korvakorut 

  Guess on varmasti tuttu tuotemerkki, merkki perustettiin Amerikassa vuonna 1981 perustama muotibrändi. Guess raivasi tiensä tunnettujen merkkien joukkoon kivipestyillä farkkuhousuilla. Ensimmäisen Guess korumalliston he lanseerasivat vuonna 2007, jonka jälkeen uusia koruja on julkaistu useasti. Yksityiskohtaiset ja persoonalliset Guess korut toimivat mitä loistavimpina lahjoina läheisellesi.Pakkaamme Guess kaulakorut aina valmistajan viralliseen korupakkaukseen omasta varastostamme. 

  Tuotteen ominaisuudet:

  • Tuotemerkki: Guess
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Halkaisija: 14 mm.

Yksityiskohdat

GUESS korvakorut on tyylikkäät naisten korvakorut, jotka on valmistettu kullanvärisestä ruostumattomasta teräksestä. Korvakorut on koristeltu G-logolla ja säihkyvillä zirkonioilla, ketjulla.

Hoito -ohjeet

- Käytä pehmeää, nukkaamatonta liinaa hikejäämien ja hienojen likahiukkasten poistamiseen.- Kuuma vesi auttaa raskaammassa likaantumisessa.- Älä käytä vahvoja pesuaineita.- Laita korut päälle vasta, kun olet käyttänyt kosmetiikkaa - hiuslakkaa, jauhetta, hajuvettä, deodorantteja, aurinkovoiteita jne. voi vahingoittaa koruja.- On parasta säilyttää korusi korulaatikossa, jossa on useita osia, jotta korut voidaan säilyttää erikseen, jotta ne eivät naarmuunnu toisiaan vasten.- Älä säilytä koruja kosteissa tiloissa - kosteus saa hopea- ja kultakorut hapettumaan ajan myötä.- Älä käytä koruja, kun teet kotitöitä, puutarhanhoitoa, urheilua, suihkuja, aurinkoa tai saunassa.


Guess on marokkolaisveljesten Amerikassa vuonna 1981 perustama muotibrändi. Guess raivasi tiensä tunnettujen merkkien joukkoon kivipestyillä farkkuhousuilla. Ensimmäisen Guess korumalliston he lanseerasivat vuonna 2007, jonka jälkeen uusia koruja on julkaistu useasti. Yksityiskohtaiset ja persoonalliset Guess kaulakorut toimivat mitä loistavimpina lahjoina läheisellesi.
Pakkaamme Guess kaulakorut aina valmistajan viralliseen korupakkaukseen omasta varastostamme.

Arvostelut 0 arvostelua