GUESS- Eternelle, korvakorut. Teräs

GUESS
GUESS- Eternelle, korvakorut. Teräs
GUESS- Eternelle, korvakorut. Teräs

guess koru korvakorut teräs teräskoru pukukoru nikkelivapaa signature lahja

Tuotetta rajoitettu erä.
55,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7621701011152GUESS- korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pussukassa.

Guess

Eternelle

 korvakorut JUBE02160JWRH

Guess tappimalliset korvakorut, joiden hopean värisessä pinnassa säihkyy kirkaat zirkonit.Korvakoruista ei jää epäselväksi mikä tuotemerkki on kyseessä, korvisten pintaa kiertää peräti neljä Guessin logoa, joita niiden välille asetetut kirkkaat zirkonit rytmittävät.

Guess korut toimitetaan tuotemerkin omassa pakkauksessa.

Tuotteen ominaisuudet:

  •  Tuotenumero: JUBE02255JWRH
  •  Tuotemerkki: Guess 
  •  Tuoteperhe: Studs Party
  •  Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Halkaisija: noin 10mm
  • Kiinnitystapa: tappi


Hoito -ohjeet

- Käytä pehmeää, nukkaamatonta liinaa hikejäämien ja hienojen likahiukkasten poistamiseen.- Kuuma vesi auttaa raskaammassa likaantumisessa.- Älä käytä vahvoja pesuaineita.- Laita korut päälle vasta, kun olet käyttänyt kosmetiikkaa - hiuslakkaa, jauhetta, hajuvettä, deodorantteja, aurinkovoiteita jne. voi vahingoittaa koruja.- On parasta säilyttää korusi korulaatikossa, jossa on useita osia, jotta korut voidaan säilyttää erikseen, jotta ne eivät naarmuunnu toisiaan vasten.- Älä säilytä koruja kosteissa tiloissa - kosteus saa hopea- ja kultakorut hapettumaan ajan myötä.- Älä käytä koruja, kun teet kotitöitä, puutarhanhoitoa, urheilua, suihkuja, aurinkoa tai saunassa.


Guess on marokkolaisveljesten Amerikassa vuonna 1981 perustama muotibrändi. Guess raivasi tiensä tunnettujen merkkien joukkoon kivipestyillä farkkuhousuilla. Ensimmäisen Guess korumalliston he lanseerasivat vuonna 2007, jonka jälkeen uusia koruja on julkaistu useasti. Yksityiskohtaiset ja persoonalliset Guess kaulakorut toimivat mitä loistavimpina lahjoina läheisellesi.
Pakkaamme Guess kaulakorut aina valmistajan viralliseen korupakkaukseen omasta varastostamme.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet