GUESS- Eternelle, korvakorut. Teräs

GUESS
GUESS- Eternelle, korvakorut. Teräs
GUESS- Eternelle, korvakorut. Teräs

guess koru korvakorut teräs teräskoru pukukoru nikkelivapaa signature lahja

Tuotetta rajoitettu erä.
55,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7621701011060GUESS- korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pussukassa.

Guess

Eternelle

 korvakorut JUBE02160JWygt/u

Näyttävät Guess korvakorut kirkkailla zirkoneilla.Korvakorut on valmistettu kullan väriseksi käsitellystä ruostumattomasta teräksestä.Näiden tappikiinnitteisten korvakorujen halkaisija on 10mm.Guess korut toimitetaan tuotemerkin alkuperäisessä rasiassa.

Tuotteen ominaisuudet:

  •  Tuotenumero: JUBE02255JWYG
  •  Tuotemerkki: Guess 
  •  Tuoteperhe: Eternelle
  •  Materiaali: Kullan väriseksi käsitelty ruostumaton teräs
  • Halkaisija: 10mm
  • Kiinnitystapa: tappi


Hoito -ohjeet

- Käytä pehmeää, nukkaamatonta liinaa hikejäämien ja hienojen likahiukkasten poistamiseen.- Kuuma vesi auttaa raskaammassa likaantumisessa.- Älä käytä vahvoja pesuaineita.- Laita korut päälle vasta, kun olet käyttänyt kosmetiikkaa - hiuslakkaa, jauhetta, hajuvettä, deodorantteja, aurinkovoiteita jne. voi vahingoittaa koruja.- On parasta säilyttää korusi korulaatikossa, jossa on useita osia, jotta korut voidaan säilyttää erikseen, jotta ne eivät naarmuunnu toisiaan vasten.- Älä säilytä koruja kosteissa tiloissa - kosteus saa hopea- ja kultakorut hapettumaan ajan myötä.- Älä käytä koruja, kun teet kotitöitä, puutarhanhoitoa, urheilua, suihkuja, aurinkoa tai saunassa.


Guess on marokkolaisveljesten Amerikassa vuonna 1981 perustama muotibrändi. Guess raivasi tiensä tunnettujen merkkien joukkoon kivipestyillä farkkuhousuilla. Ensimmäisen Guess korumalliston he lanseerasivat vuonna 2007, jonka jälkeen uusia koruja on julkaistu useasti. Yksityiskohtaiset ja persoonalliset Guess kaulakorut toimivat mitä loistavimpina lahjoina läheisellesi.
Pakkaamme Guess kaulakorut aina valmistajan viralliseen korupakkaukseen omasta varastostamme.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet