GUESS- Glitter Girl, kaulakoru. Teräs

GUESS
GUESS-  Glitter Girl, kaulakoru. Teräs
GUESS-  Glitter Girl, kaulakoru. Teräs

guess koru kaulakorut teräs teräskoru pukukoru nikkelivapaa signature lahja

Tuotetta rajoitettu erä.
69,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7613402137125GUESS- korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pussukassa.

GUESS Glitter Girl riipus UBN28053

Guess Glitter Girl riipus on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hopean hohtoisen värinsä se on saanut pinnoitteesta, joka tekee hopean hehkuisen. Riipusketjun pituus on säädettävissä alkaen 40 cm aina 46 cm saakka. Riipuksena korussa on kimaltavan kirkkaita korukiviä.Guess Glitter Girl-rannekoru pakataan viralliseen GUESS-korupakkaukseen. Korun mukaan kirjoitetaan aitoustodistus. 

Guess korut toimitetaan tuotemerkin omassa pakkauksessa jossa ne on mukava antaa lahjaksi ja jossa korut pysyvät tallessa hetkinä kun maltat olla käyttämättä niitä.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Tuotenumero: JUBN01420JWRHT/U, UBN01420
  • Tuotemerkki: Guess
  • Tuoteperhe: Fine Heart
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Pituus säädettävissä: 40cm - 45cm 


Hoito -ohjeet

- Käytä pehmeää, nukkaamatonta liinaa hikejäämien ja hienojen likahiukkasten poistamiseen.- Kuuma vesi auttaa raskaammassa likaantumisessa.- Älä käytä vahvoja pesuaineita.- Laita korut päälle vasta, kun olet käyttänyt kosmetiikkaa - hiuslakkaa, jauhetta, hajuvettä, deodorantteja, aurinkovoiteita jne. voi vahingoittaa koruja.- On parasta säilyttää korusi korulaatikossa, jossa on useita osia, jotta korut voidaan säilyttää erikseen, jotta ne eivät naarmuunnu toisiaan vasten.- Älä säilytä koruja kosteissa tiloissa - kosteus saa hopea- ja kultakorut hapettumaan ajan myötä.- Älä käytä koruja, kun teet kotitöitä, puutarhanhoitoa, urheilua, suihkuja, aurinkoa tai saunassa.


Guess on marokkolaisveljesten Amerikassa vuonna 1981 perustama muotibrändi. Guess raivasi tiensä tunnettujen merkkien joukkoon kivipestyillä farkkuhousuilla. Ensimmäisen Guess korumalliston he lanseerasivat vuonna 2007, jonka jälkeen uusia koruja on julkaistu useasti. Yksityiskohtaiset ja persoonalliset Guess kaulakorut toimivat mitä loistavimpina lahjoina läheisellesi.
Pakkaamme Guess kaulakorut aina valmistajan viralliseen korupakkaukseen omasta varastostamme.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet