Nomination Italy- Sormus, teräs

Nomination
Nomination Italy- Sormus, teräs
Nomination Italy- Sormus, teräs Nomination Italy- Sormus, teräs

nomination italy koru kulta teräs teräskoru nikkelivapaa joustava sormus unisex lahja

Tuotetta rajoitettu erä.
49,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8033497532091

Valmistaja: Nomination Italy

        Joustava ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas keltaisella PVD-viimeistelyllä ja keskellä oleva soikea valkoisella kuutiosirkoniumoksidilla. Eri kokoja saatavilla. Renkaan leveys: 0,5 cm. Riipuksen koko: 0,98 x 0,7 cm. Valmistettu Italiassa. Juhlista esim. äitiäsi tällä arvokkaalla korulla.                            

 Takuu             

Kaikilla Nominationin virallisesta verkkokaupasta ostetuilla koruilla on kansainvälisesti tunnustettu 2 vuoden takuu, joka kattaa valmistusvirheet. Takuu on voimassa ostopäivästä alkaen.        

                                                                                                              

Naisten korut
Zirkonia
Sormukset
Ruostumaton teräs
2 vuotta


Nomination syntyi vuonna 1987, jolloin Paolo Gensini loi modulaarisen charmiksen rannekkeen, joka onvalmistettu vaihdettavistä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista linkkeistä, jotka on koristeltu kirjaimella 18k kultaa. Hänen keksimä oli jännittävän uuden koru-seikkailun alku, joka houkutteli kansainvälisten supertähtien ja kultaseppien mielikuvitusta ympäri maailmaa. Composable-sarjan avulla voit valita henkilökohtaisen ja arvokkaan keinon juhlia elämääsi ja muita tulevia hetkiä. Nomination korut ja charmitvalmistetaan Italiassa rakkaudella ja intohimolla. Osta Nomination Composable -kokoelma tänään!


Arvostelut 0 arvostelua