GANT-Graduate, nuoriso/lasten rannekello 32mm

GANT
GANT-Graduate, nuoriso/lasten rannekello 32mm
GANT-Graduate, nuoriso/lasten rannekello 32mm GANT-Graduate, nuoriso/lasten rannekello 32mm

gant kello lasten rannekello pukukello lahja nuoreelle tyylikäs juhla

Tuotetta rajoitettu erä.
79,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7333240008547


Gant Graduate rannekello

Saammeko esitellä, kaikille tutun tuotemerkin Gantin lasten ja nuorten -kellomallistot: Gant Graduate ja Gant Campus.Graduate -mallisto sopii täydellisesti nuorille, jotka löytävät laadukkailla ominaisuuksilla valmistetusta kellosta luotettavan kumppanin ensikelloksi.Campus sarjan kellot taas sopivat nuorille, jotka kaipaavat hieman enemmän asennetta kelloltaan.

Kummankin malliston kellot on valmistettu laadusta tinkimättä, aikuisten kelloista tutuilla ominaisuuksilla.Kellojen valmistusmateriaalina on käytetty ruostumatonta terästä ja mallista riippuen rannekkeena on miellyttävän tuntuinen silikoniranneke solkilukolla tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu joustava teräsranneke.Näissä lasten kelloissa on hyvin naarmuja sietävä mineraalilasi ja laadukas Epsonin valmistama Japanilainen koneisto. Kellojen vesitiiveys on 100m, joten nämä eivät aivan pienistä vesileikeistä säikähdä. 

Kellot toimitetaan Gantin penaalin muotoisessa lahjapaketissa, joka toimii kellon kotelona, penaalia on mahdollista käyttää myös kynäpenaalina. Uudelleenkäytettävä lahjapakkaus suojelee luontoa, opettaa lapselle kierrätystä ja kannustaa oppimaan. Kello voidaan myös personoida pienellä kaiverruksella kellon takakanteen, johon mahtuu esimerkiksi nimikirjaimet ja päivänmäärä.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Tuotenumero: K320005-s
 • Tuotemerkki: Gant
 • Tuotesarja: Graduate
 • Materiaali: Ruostumaton teräs
 • punainen silikoniranneke solkilukolla, säädettävissä pituuksiin välillä: 11,5cm - 16,5cm
 • punainen kellotaulu
 • Japanilainen Epson Y121F koneisto
 • Naarmunkestävä mineraalilasi
 • Kellon halkaisija: 32mm
 • Kellon paksuus: 8mm
 • Rannekkeen leveys: 16mm
 • Vesitiiveys: 100m


Gant -rannekello on tyylikäs valinta niin arkeen kuin juhlaan!


Kaikille Gant-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!


Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön. 


Arvostelut 0 arvostelua