Nomination Italy- Horoskooppi,- classic. USEITA VAIHTOEHTOJA!

Nomination
Nomination Italy- Horoskooppi,- classic. USEITA VAIHTOEHTOJA!
Nomination Italy- Horoskooppi,- classic. USEITA VAIHTOEHTOJA!

nomination italy koru kulta nikkelivapaa pala teräs horoskooppi unisex rannekoru

Tuotetta rajoitettu erä.
24,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Nomination irtopalat

 


TUOTEKUVAUS

Nomination Classic pala ( yksittäinen pala ) on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Nomination Italy paloille myönnetään kahden vuoden takuu!

TUOTETIEDOT

Koru kertoo tarinan Nomination Italy on italialainen design- ja muotikorujen valmistaja. Yhtiön perusti Paolo Gensini vuonna 1987. Nomination Italy tuli alunperin tunnetuksi huippusuositulla keräiltävällä Composable -korusarjallaan, ja 2000-luvulta ilmiö yleistyi maailmanlaajuiseksi trendiksi. Nomination Italy -rannekorut ovat käytössä kestäviä, laadukkaita ja turvallisia: materiaaleina käytetään kirurginterästä, 18 karaatin kultaa, 925 -hopeaa, emalia, zirkoneja ja aitoja jalokiviä. Nomination Italy  Composable on aina kantajansa näköinen, yksilöllinen koru. Laajasta mallistosta on valittavissa lukemattomia kuviopaloja eri aihepiireistä: kirjaimia, horoskooppeja, lippuja, harrastus-, työ-, lemmikki- ja matkailuaiheisia paloja, koristellisia kivipaloja...Suunnittele, valitse ja kokoa!

Nomination pala kirjaimet Materiaali: kirurginteräs ja 18 karaatin kulta. Zircon Classic koko, (yleisin koko, palan leveys 9mm)Takuu: 24kk


 Arvostelut 0 arvostelua