Nomination Italy- Milleluci, rannekoru. USEITA VÄREJÄ!

Nomination
Nomination Italy- Milleluci, rannekoru. USEITA VÄREJÄ!
Nomination Italy- Milleluci, rannekoru. USEITA VÄREJÄ! Nomination Italy- Milleluci, rannekoru. USEITA VÄREJÄ!

nomination italy koru rannekoru naiselle lapselle unisex kirjain teräs teräskoru

Tuotetta rajoitettu erä.
39,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8033497529534,8033497529558,8033497529510,8033497529541,8033497529527

Nomination Italy

Nomination Italy Milleluci Colour Edition Heart Red rannekoru 028011

Ihastuttava Nomination Italy Milleluci rannekoru, jonka liukuvan lukkomekanismin ansiosta rannekorun pituutta voi säätää portaattomasti välillä 14 ja 19 sentin välillä. Rannekoru on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen punakullan väriseksi käsitellyissä istutuksissa säihkyvät värilliset kristallit. Rannekorun tähtien koot ovat 0,6mm, 0,5mm ja 0,4mm. Nomination Italy Milleluci korut toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Tuotenumero: 028012-020
  • Tuotemerkki: Nomination
  • Tuoteperhe: Milleluci
  • Materiaali: ruostumaton teräs 316/304
  • Kivinä värilliset kristallit
  • Kristallien koko: 0,6mm, 0,5mm, 0,4mm
  • Pituus säädettävissä välille 14cm - 19cm

  

 Rannekoru on tarkoitettu naisille, jotka etsivät alkuperäisiä koruja, joiden ansiosta he voivat loistaa joka päivä, mutta myös niille, jotka etsivät hurmaavaa ja ylellistä aksenttia iltaasuun. Täydellinen lahja naistenpäiväksi, äitienpäiväksi, ystävänpäiväksi, syntymä- ja nimipäiväksi.

Yhdistä rannekoru muihin NOMINATION ITALY -tuotteisiinja luo oma ainutlaatuinen settisi!Nomination on maailman johtava kultaisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen korujen valmistukseen erikoistunut yritys, joka juontaa juurensa vuoteen 1987, jolloin Composable-malliston ensimmäinen rannekoru suunniteltiin. Se sisältää sarjan jaloja, vaihdettavia elementtejä, joiden ansiosta korujen sovittaminen henkilökohtaisten mieltymysten mukaan on helpompaa kuin koskaan! Personointimahdollisuus luo ihanteelliset olosuhteet makusi ja temperamenttisi ilmaisemiseen.

Nomination-brändin erikoisuus on naisten ja miesten korujen valmistus käsityötekniikoilla ja laadukkaimpia materiaaleja käyttäen. Ruostumaton teräs yhdistettynä 18 karaatin kultaan, kuutioon zirkoniumoksidiin, jalokiviin, puolijalokiveihin tai luonnontimantteihin on pieni taideteos.Nimitys brändiksi liittyy alkuperäiseen muotoiluun, innovatiivisiin ratkaisuihin ja tuotteiden korkeaan laatuun.

verkkokorukauppamme on merkin valtuutettu jakelija. Kaikilla myymälästämme ostetuilla naisten ja miesten Nomination kelloilla ja koruilla on 2 vuoden takuu ja ne on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen.


Swarovski Glitter rannerengas on ainutlaatuinen muotoilu. Rannekoru on venytettävissä koristeellisella plakalla, joka on peitetty värillisellä Swarovski-kiteellä. Muotoiltu ruostumattomasta teräksestä swarovski kristallilla.


Nomination Italy syntyi vuonna 1987, jolloin Paolo Gensini loi modulaarisen charmiksen rannekkeen, joka onvalmistettu vaihdettavistä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista linkkeistä, jotka on koristeltu kirjaimella 18k kultaa. Hänen keksinään oli jännittävän uuden koru-seikkailun alku, joka houkutteli kansainvälisten supertähtien ja kultaseppien mielikuvitusta ympäri maailmaa. Composable-sarjan avulla voit valita henkilökohtaisen ja arvokkaan keinon juhlia elämääsi ja muita tulevia hetkiä. Nomination korut ja charmitvalmistetaan Italiassa rakkaudella ja intohimolla. Osta Nomination Composable -kokoelma tänään!


Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet