Linari- Huonetuoksu, Sfera

Linari
Linari- Huonetuoksu, Sfera
Linari- Huonetuoksu, Sfera Linari- Huonetuoksu, Sfera Linari- Huonetuoksu, Sfera

linari huonetuoksu saksassa valmistettu tuoksu italia lasi tuoksu ylellinen italialainen lasi pitkäkestoinen

Tuotetta rajoitettu erä.
110,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa


Linari - Sfera - Room Spray

Valtaville ja Perfection - Like kuohuviiniä samppanjan täynnä energiaa tuoksu keltainen mandariini, bergamotin ja auringon kypsyneitä sitrushedelmät yhdistyvät ylivoimainen aistillinen keveyden kanssa aromaattisen lämpöä Library ja meripihka.

Sfera tulee rubiini värillinen flacon pois italialaisen lasi arvokas wenge puuta kansi.

Niiden ajaton, minimalistinen muotoilu Linari huone sumutetta tarjoavat ihanteellinen tapa luoda välittömästi ja luotettavasti tuoksuva ilmapiiri, pullot valmistetaan hienoimmista Italian lasi, tulevat rajattu kalliilla puiset kannet ja antaa 


Tuotemuotoilu
Linari tuotteet kasvavat jatkuvasti niiden suosio ja vetovoimaa, joka ei ole vain seurausta käytetty hienoimpia tuoksuja myös niiden ajaton, moderni muotoilu. Kaikki Linari tuotteet syntyvät saksalaissyntyinen suunnittelija Rainer Diersche alkaen alkumuoto muodostava konsepti lopulliseen suunnitteluun lopputuotteen. Tämä virallisesti koulutettu teollisuuden insinööri, jonka tutkimukset ovat keskittyneet pakkolunastuksesta ja konjunktio monitieteistä osaamista, ristituleen erilaisia taitoja, keskittyi intensiivisesti tutkimalla puhtautta Italian suunnittelu ja aluksi oli kaksi high-end sisustus myymälöissä Hampurissa ja Münchenissä, Saksassa .

Erittäin innovatiiviset ja erittäin laadukkaita, Linari tuotteet ovat saaneet vaikutteita kauneuden puhtaan suunnittelu ja hyödyntää laaja taustalla teknistä ymmärrystä yhdistää hienoimpia hajusteiden uraauurtava valmistus ja huippuluokan malleja. Tulokset, tuotevalikoima, joka on poikkeuksellisen houkutteleva diskreetti muotoilu käsitys, jolloin Linari brändin jäljittelemätön ja ainutlaatuinen.

Linari - symbioosi välillä viettelevä tuoksu ja puristi design.

Top Huomautus: Tangerine , bergamotin , sitruunahappo Notes

Huomautus: Ruusupuu

Base Huomautus: Ambergris

  • Linarin ylelliset tuoksut valmistetaan luonnontuotteista (ei sisällä mitään synteettistä)
  • Pitkäkestonen
  • 500ml
Arvostelut 0 arvostelua