UKKO- SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta

UKKO- SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta
UKKO- SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta UKKO- SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta UKKO- SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta UKKO- SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta UKKO- SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta UKKO- SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta

taskumatti

Tuotetta rajoitettu erä.
79,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

UKKO

SCHNAPPS UKKOMATTI 100 NAHKATUPELLA, musta

TUOTETIEDOT

Yksi alan uskomus kertoilee sellaista, että taskumatit on alunperin keksitty vain sitä varten, että alkoholia voisi kuljettaa paikkoihin missä sitä ei pitäisi olla.


Ajatus mielessä, taskumatteja onkin aikojen saatossa ollut ties minkälaisia: kiikareiksi naamioituja, puhelimen tai muun aparaatin näköisiä jekkupiiloja - Uuno Turhapurollakin oli omansa, suksisauvaversio.. tiedät kyllä. Jotkut niistä on jopa valmistettu muovista! Tämä kertoo karua tarinaa siitä, että nykyajan pop-kulttuurilaiset ovat tyystin unohtaneet ne hienoimmat asiat elämässä, joissa taskumatillakin on paikkansa.


Onneksi kaikki toivo ei ole vielä menetetty. On olemassa taskumatteja, jotka valmistetaan suurella ylpeydellä ja niiden omistaminen voi olla lähes yliluonnollista. Loppujenlopuksi, eihän sitä koskaan tiedä milloin seuraava täydellinen hetki laadukkaalle single malt viskille ilmaantuu.


Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima – Ukko Schnapps. Ukko Schnapps on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki Ukko Schnapps -tuotteet valmistetaan Suomessa.


100% suomalainen

Ukko Schnapps tuotteet ovat täysin suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Kaikki tuotteiden työstövaiheet tehdään Etelä-Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.


Turvallinen tuote

Ukko Schnapps tuotteet ovat valmistettu 100% elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Hitsauksessa ei ole käytetty ulkopuolisia juotosaineita, vaan osat on yhdistetty toisiinsa laserhitsaamalla, näin taataan tuotteelle pitkä käyttöikä ja hygieenisyys. Teräksiset Ukko-tuotteet soveltuvat mainiosti konepesuun.


Ajaton design

Ajattoman designin tunnistaa siitä, että tuotteesta ei pysty määrittelemään miltä aikakaudelta se on peräisin.  Ajaton design on aina muodissa. Se sopii miehille ja naisille. Juhlaan ja arkeen.


Tasting

Ukko Schnappsin pienessä pesässä alkoholin tuoksu ei korostu liikaa. Tämän ansiosta hienot, hedelmälliset, mausteiset aromit pääsevät oikeuksiinsa. Ukkomatin ohuen ohut suuosa ohjaa konjakin/viskin optimaalisesti kielemme kärkeen, korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.


CE-merkintä

Ukko Schnapps tuotteet täyttävät EY mittalaitedirektiivit ja ovat virallisia alkoholimittoja. Jokaisesta Ukko-tuotteesta löytyy CE merkintä, josta ilmenee tuotteen valmistusvuosi/-erä, materiaalinumero sekä sertifioijan tunnus.

  • Ukko Schnapps Ukkomatti 100 taskumatti
  • Valmistettu Suomessa
  • 100% Ruostumatonta meijeriterästä
  • Nahkatupellista Ukkomattia voi kantaa kuin puukkoa vyöllä
  • Hygieeninen
  • Konepestävissä
  • Vetoisuus: 100ml
  • Paino: 313g
Arvostelut 0 arvostelua