mobeego- langaton akku

mobeego- langaton akku
mobeego- langaton akku mobeego- langaton akku mobeego- langaton akku mobeego- langaton akku mobeego- langaton akku

mobeego langaton akku

Tuotetta rajoitettu erä.
9,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

PERFECT FIT

mobeego ™ on yhteensopiva useimpien älypuhelimet, kuten iPhone 4, 5 ja 6, sekä useimmat mikro-USB-laitteet, kuten Samsung, LG, Nokia ja HTC, Huawei yms.

mobeego ™ on innovatiivinen sovitin, joka suoraan yhdistää matkapuhelimen latausliittimeen, jolloin voit jatkaa puhelimen käytön missä ja milloin vain! Toisin kuin muut kannettavat latureita, mobeego ™ on kevyt ja kompakti, joten voit tuskin huomaa sitä siellä puhelinta käytettäessä.

HETI KÄYTETTÄVISSÄ,

Edullinen ja Viime hetken Solution

Matkapuhelin on tarkoitus olla matkapuhelin, mutta kuinka monta kertaa olet inconveniently pysäyttämiseksi tarvitaan ja ladata puhelimen? mobeego ™ on heti saatavilla, edullisia ja viime hetken ratkaisu, joka pitää matkapuhelimen mobiili - missä ja milloin tahansa. Jossa mobeego ™, sinun ei enää tarvitse etsiä lähimmän pistorasiaan ladata puhelimen, ja sinun ei enää tarvitse lopettaa puhelimen käyttöä vain akun säästämiseksi.


KERTALUONTEINEN SHOT POWER

joka pitää matkapuhelin Mobile

Lakata murehtimasta loppumassa, kun olet liikkeellä. Stop tuhlaa aikaa löytää paikka ladata puhelimen, kun olet pois ja noin.

mobeego ™ on edullinen, kertakäyttöisiä, langaton akku, joka tarjoaa välittömän laukaus virtaa puhelimen, jotta voit pysyä mobiili missä ja milloin tahansa.

TUTUSTU; https://mobeego.com/enArvostelut 0 arvostelua