Villeroy & Boch- Purismo Beer, Oluttuoppi

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch-  Purismo Beer, Oluttuoppi
Villeroy & Boch-  Purismo Beer, Oluttuoppi Villeroy & Boch-  Purismo Beer, Oluttuoppi

villeroy & boch astia lasi olut oluttuoppi olutlasi tyylikäs ja ajaton kirkas lasi lahja verkkokaupasta

Tuotetta rajoitettu erä.
26,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686224384


Villeroy & Boch-  Purismo Beer, Oluttuoppi

Lasi vehnäolut.

Purismo on tyylikäs kokoelma kide, käsintehtyjä lasit ja lasit erityisellä, selkeästi määritelty tarkoitus. Kukin malja oikein valittu kooltaan ja muodoltaan, jotta esiin parhaat puolet tyypin alkoholin.
Purismo tämän kokoelman, arvostat sekä tuntijoiden viinejä, sekä ystäville kauniita esineitä tyypillistä klassista eleganssia.

mitatkorkeusjutut

24,3 cm

kide

Vase Villeroy et Boch Collection Villeroy et Boch historiaa ja tietotaitoaVilleroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on juurtunut syvälle eurooppalaiseen kulttuuriin. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla liikkuu ajan mukana. Yli 260-vuotisen historian, Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on syvästi juurtunut eurooppalainen kulttuuri. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla tasalla pysyminen.Villeroy ja Boch tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita täysin kattaus: Top-laatu illallisen, kristallitavarat ja ruokailuvälineet, runsas valikoima valmistamiseen sekä tarvikkeet ja lahjatavaroita. Tradition, laatu ja aitous: Nämä ovat klassisia Villeroy & Boch attribuutteja.

  • voi pestä tiskikoneessa
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet