Villeroy & Boch- Kid´s Dinning- Lusikka, lentokone

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch- Kid´s Dinning- Lusikka, lentokone
Villeroy & Boch- Kid´s Dinning- Lusikka, lentokone

villeroy & boch

Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003683386306


Villeroy & Boch- Kid´s Dinning- Lusikka, lentokone

Lusikka lapsille Butterfly sarja Lasten Dining Villeroy & Boch.
Kaunis tl luotiin tavoitteena ruokinta pienimmille lapsille. Alkuperäisen ytimen zdobionemu paitsi se näyttää hyvältä, mutta tekee myös hänen jokaisen aterian voi muuttua hauskaa lapsesi!

Tuote on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämän seurauksena, esteettinen muotoa käytetään pitkään. 

  • pituus 18,5cm


  • 18/10 ruostumatonta terästä


Villeroy et Boch historiaa ja tietotaitoa Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on juurtunut syvälle eurooppalaiseen kulttuuriin. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla liikkuu ajan mukana. Yli 260-vuotisen historian, Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on syvästi juurtunut eurooppalainen kulttuuri. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla tasalla pysyminen. Villeroy ja Boch tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita täysin kattaus: Top-laatu illallisen, kristallitavarat ja ruokailuvälineet, runsas valikoima valmistamiseen sekä tarvikkeet ja lahjatavaroita. Tradition, laatu ja aitous: Nämä ovat klassisia Villeroy & Boch attribuutteja.

  • voi pestä tiskikoneessa
Arvostelut 0 arvostelua