Villeroy & Boch- Octavie tumbler, Jalaton juomalasi

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch-  Octavie tumbler, Jalaton juomalasi
Villeroy & Boch-  Octavie tumbler, Jalaton juomalasi Villeroy & Boch-  Octavie tumbler, Jalaton juomalasi

villeroy & boch lasi juomalasi kristalli tiskikonepesun kestävä kaunis ja ajaton laadukas lasi

Tuotetta rajoitettu erä.
32,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003684022586

Villeroy & Boch-  Octavie tumbler, Jalaton juomalasi

Octavie tumbler 149mm, 0,39l Jalaton juomalasi 

Kristallilasia, tiskikonepesun kestävä.Villeroy & Boch

Octavie-sarjan vesilasi saksalaiselta Villeroy & Boch -brändiltä.

Octavie-sarjan lasit on valmistettu korkealaatuisimmasta kristallilasista. Niille on annettu erittäin tyylikäs muoto, jota korostavat jokaisen aluksen kuomun jalkatuen tyylikkäät leikkaukset. Huolellisesti hiotut reunat luovat ilmiömäisen koriste-elementin, joka heijastaa valonsäteitä ja luo hehkua, joka valaisee lähimmän tilan. Toinen sarjan etu on muotojen monimuotoisuus, jonka avulla voit valita tarjottavaan juomaan sopivan lasin.

Octavie-sarjan lasituotteet ovat konepesun kestäviä. On kuitenkin suositeltavaa huuhdella ne juoman jäännöksillä etukäteen juoksevan veden alla. Kun asetat lasit astianpesukoneeseen, muista säilyttää optimaalinen välimatka, jotta ne eivät naarmuunnu ja halkeile. Astianpesukoneen ohjelmien luettelosta on parasta valita pikapesu alhaisessa lämpötilassa tai erityisesti lasille ja kristalleille ohjelmoitu vaihtoehto. Kun astianpesukone on valmis, avaa luukku ja haihduta sisäosa - tämä estää rumien tahrojen muodostumisen lasien pinnalle.

Jokainen Octavie-sarjan lasi on merkitty aitouden merkillä. Aluksen pohjassa oleva leima kertoo merkin ja alkuperämaasta. Tämä on tärkeää tietoa, koska Villeroy & Boch -keittoastioita plagioidaan nykyään markkinoilla.

Arvostelut 0 arvostelua