OLLA- viestisi ranteessa

49 Tuotetta


Tarinamme

Meillä kaikilla on haaveita, millaisia me haluamme OLLA.

OLLA MAAILMAN PARAS ÄITI, hyvä tytär tai luotettava kaveri. Joskus me vain haluamme OLLA. Haluamme elää hetkessä ja OLLA kiitollisia kaikesta, mitä elämällä on meille tarjota.

OLLA-ranneke on viestisi ranteessa. Ranneke muistuttaa sinulle tai läheisellesi millainen sinä olet, mikä sinua inspiroi tai millainen sinä haluat OLLA.

OLLA-perustaja Imbi on kasvanut perheessä, jossa on 5 tytärtä. Imbillä on kaksi ihanaa lasta ja hänen äidillään on yhteensä 10 lapsenlasta. Imbin äidillä on Amerikassa asuvalta tyttäreltä lahjaksi saatu ranneke, jossa roikkuvat sydämet, joihin on kirjoitettu kaikkien lastenlasten nimet. Lapset ja lapsenlapset eivät asu lähellä, mutta ovat aina sydämessä ja tärkeillä hetkillä myös äidin ranteessa. Imbi halusi kehittää korun, jonka kautta olisi mahdollista pitää tärkeitä viestejä lähellä, omassa ranteessa. Alussa hän teki koruja itse, mutta ei ollut tyytyväinen lopputulokseen. Pitkän etsinnän jälkeen löytyivät mahtavat yhteistyökumppanit, jotka jakoivat saman intohimon laadun kehittämiseen. Näin syntyi yhdistelmä luovuutta ja laatua. On tärkeää, että SEURAAT UNELMIASI, ainoastaan silloin hyviä asioita tapahtuu.

Elämämme on tänä päivänä äärimmäisen hektistä. Unohdamme pysähtyä ja ANTAA AIKAA ITSELLE ja läheisille. HENGITÄ SYVÄÄN, nauti hetkestä ja muista OLLA kiitollinen. Meille jokaiselle tulee joskus hetkiä, jolloin elämä menee niin hirveän nopeasti eteenpäin, että ystävät jäävät liian vähälle huomiolle. Onneksi ystävyys on aarre, joka on turvassa ja AINA SYDÄMESSÄNI.

Joskus elämä yllättää ja asiat tapahtuvat aina syystä. Olen kiitollinen hyvän ystäväni Imbin luottamuksesta OLLA avuksi tuomassa viestisi ranteessa Suomeen ja pitää rakas ystävä lähellä. Nyt myös Suomalaisilla on mahdollisuus hankkia suuren suosion saaneita OLLA-rannekkeita. Haluan olla osaltani auttamassa, että viestisi ranteessa tuo hymyn kantajiensa kasvoille samalla tavoin kuin se on jo tehnyt lukemattomille käyttäjillensä.

Meille jokaiselle on tärkeää muistuttaa itsellensä aika ajoin, kuinka paljon meillä on syitä OLLA onnellisia ja kiitollisia- joka päivä.

Sanoissa on suuri voima.

OLLA Kadri

  • Näkymä