Forever Made in Italy NAPKIN- Erikoiskynä

2 Tuote


Forever Made in Italy NAPKIN- Desing kynä


Italiassa valmistettu tuote. 


Italian genius ilmaisee itsensä yllättäen toisia. Kuten Leonardo da Vinci, joka tavallisesti skotti piirustuksen hopeakärkikynällä.

Meidän luomuksemme on tämän muinaisen taiteellisen kirjoitustekniikan nykyaikainen seuraaja, ja tästä syystä on Made in Italy -tuotetta kaikissa muodoissa.

Työkaluja ja muita prosesseja valmistaa manuaalisesti käsityöläiset, jotka takaavat laadun ja yksityiskohdat, jotka Italiassa tekevät taiteesta ja veneestä yhdeksi.

Projekti

On esineitä, jotka kertovat tarinan. Taidokkaiden käsityöläisten käsistä syntyneet luomukset, ainutlaatuiset kappaleet, jotka ovat tulosta innovatiivisesta ideasta, välineistä, jotka hyväksyvät teknologian ja muuttavat sen taideteokseksi.
Kuten "Forever Made in Italy" "Stilo": pienet mestariteokset, jotka on suunniteltu ja valmistettu Italiassa Napkinilla, jotka haluavat jättää ikuisen merkin.

Tyylikäs ja ajattomia linjoja, jotka ovat luoneet arvovaltaiset italialaiset suunnittelijat, Sergio Mori, Prima, Clip ja Cuban luova käsi aina Pininfarinan puolelle, joka on tunnettu koko maailmasta - joka on allekirjoittanut sarjan lippulaivamalliston Forever , Pininfarina Cambiano.

Tekniikka

Napkin Forever Stylus ovat "kaavion kaivertajat", jotka on valmistettu alumiinista ja ETHERGRAF®-varvasosasta, joka on erikoistunut metalliseoslohkon sulattamien kultasepän ryhmästä ja seurannut sen työstämisprosesseja, jotka muokkaavat erilaisia malleja jopa kiillotukseen ja viimeistelyyn Kärki kootaan vain
vartaloon jälkikäteen, jolloin kukin kappale on ainutlaatuinen ETHERGRAF®-kärki mikroskooppisesti "naarmuttaa" paperin, joka hapettaa sen ja jättää kevyen mutta pysyvän venytyksen, koska sen huokoisuus aiheuttaa yhteisen paperin - paperi (joka muodostuu kasviskuiduista, jotka on sidottu prosessin läpi, jota kutsutaan "huovutukseksi") - on itse asiassa materiaali, joka reagoi täydellisesti metallikärjen lävitse.
Liimojen, mineraalitäyteaineiden, väriaineiden tai lisäaineiden esiintyminen paperissa vaarantaa sen luonnollisen absorptiokapasiteetin. Seurauksena on, että kärjen hapettuminen ei ole sallittua tai vain osittain sallittua ETHERGRAF®-kärjen läpikulun yhteydessä.
Siksi Napkin Forever Stylus ei halua korvata tavallisia kirjoitusvälineitä millään tavoin, vaan ylittää puhtaan toiminnon käsitteen ja muuttaa itsensä täydelliseksi muotoilun lisävarusteeksi niille, jotka haluavat aina kertoa tarinan.

Lue lisää: http://www.napkinforever.com/fi/lab/97-fatto-in-italia/128-scopri-la-progettazione

Käsintehtyjä, yksi kerrallaan käsityöläisten huippuosaamisen ja huippumateriaalien kanssa, Stylus takaa huomiota yksityiskohdista, jotka ovat aina tehneet "Made in Italy" epäilemättä.

 

Silverpoint-tekniikka

Tekniikka metalli kärki piirustus, erityisesti hopea yksi (ns "silverpoint"), on muinaiset ja sillä on pitkä historia.
Itseasiassa se kerää tablettien kaiverrukseen käytettävän kynän perintöä, ja siitä tulee renessanssin, kuten Leonardo da Vinciin, Raphaelin, Dürerin ja Rembrandtin, parhaiden artistien valitsema instrumentti, joka pystyy ilmaisemaan monia tyylisuuntauksia voimakkaasti ja eleganssi.
Hopeapisteen piirtäminen edellytti tuen aikaisempaa valmistelua esimerkiksi käsittelemällä paperia pigmenteillä ja yhdistämällä jauheita, kuten luujauheen, hienonnettujen kuorien tai munankuorien seoksia, sekoitettuna liimalla liimattuihin kaninnahka-liuskoihin tai arabikumilla. Kuivuttuaan oli mahdollista vetää tukia käyttäen metallikärkiä, tekniikkaa, joka vaatii suurta taitoa pystyä siirtämään erilaisia sävyjä ja varjoja ilman virheen mahdollisuutta.
Tämä toteutumisvaikeus, joka toisaalta on levinnyt haalistunut ja myöhemmin käytännöllisin grafiitin löytäminen, on toisaalta stimuloinut lukuisten nykytaiteilijoiden, kuten Pablo Picasso, Joseph Stella, Bruce Nauman ja Jasper Johns, joka elvytti tämän kiehtovan tekniikan.


Lautasliina ei ole rajoittunut tähän vaan on palauttanut Silverpointin taustalla olevat periaatteet kirjoittamalla jännittävää uutta kappaletta historiaansa ja kääntämällä sen kokonaan uudeksi.

Lisätietoja: http://www.napkinforever.com/fi/lab/96-design/211-drawing-in-silver-and-gold-una-tecnica-artistica-che-vive-nei-secoli


  • Näkymä