Nomination Italy- Watches

5 Tuote


Nomination Italy- kellot

Korumaisissa Nomination- kelloissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja kuten korkealaatuista ruostumatonta terästä ja aitoa nahkaa. Useiden mallien kellotaulut ovat koristeltu erilaisilla kuvioilla, ja taulujen väriskaala on laaja. Valikoimista löytyy varmasti jokaiselle Nomination- fanille sopiva malli! Malliston kelloissa käytetään viivaindeksejä sekä roomalaisia numeroita. Pienet tyylikkäät yksityiskohdat antavat kelloihin viimeistellyn ulkonäön.

Composable- rannekellot

Suurimpaan osaan Naisten Nomination -kelloista voi myös kerätä Nomination Composable -palasia. Pystyt siis luomaan rannekellostasi täysin uniikin. Voit myös yhdistää rannekellon jo valmiiseen Nomination-rannekkeeseesi. Saatavilla on Big- ja Classic-rannekkeisiin sopivia kelloja. Nomination kellot toimitetaan suoraan myymälämme varastosta 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Italialainen Nomination– korusarja mahdollistaa käyttäjänsä näköisten korujen kokoamisen. Nomination mahdollistaa käyttäjänsä persoonallisuuden, arvojen, ajatusten, salaisuuksien ja tunteiden ilmaisun muodikkaasti!

Nomination Composable –sarjaa voidaan helposti koota yksittäisistä paloista, jotka kiinnittyvät toisiinsa jousimekanismilla. Siten rannekorun muokkaaminen on todella helppoa. Palat on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja useissa paloissa käytetään 18K kultaa. Paloja on saatavilla tuhansia erilaisia ja mallisto kasvaa jatkuvasti uusien palojen tullessa myyntiin.

  • Näkymä